HATAY / BELEN - Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu

Ock

Hatay Valisi Sn. Mustafa MASATLI, Kaymakamımız Sn. Mahmut Sami YILMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Erdal AYVAZOĞLU ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.Sınıflara girerek öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dilediler.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim Haftasının başlaması münasebeti ile Kaymakamımız Okulumuza 'Eğitime Merhaba' ziyareti düzenledi.

Belen Kaymakamımız Mahmut Sami YILMAZ beraberinde  Belediye Başkan V. Cengiz SAKLAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU ile birlikte okulumuza ziyarette bulundular.Kaymakam YILMAZ; Öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak olarak, eğitime hep birlikte merhaba dediler. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakamımız Mahmut Sami Yılmaz tüm öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak, hepsine başarılar diledi..

Ock

Okulumuz e twinning projesi kapsamında yürütmüş oldugumuz çalışmada e-Safety Bronz Etiketi aldı.

May

1/B öğrencileri öğretmenleri Gökçe Bağcı  ile birlikte yürüttükleri " The Story Of My City " isimli eTwinning projeleri kapsamında , aynı projede ortak olan okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Seli SEVİM,2/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Oben BABAOĞLAN AKDUMANLI    ile yardımlaşarak,mart ayı görevi olarak okulumuzda kültür sokağı hazırladılar. Bu sokakta ilimize ait kültür öğelerini sergilediler.

Nis

Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu olarak Çocuk Sokagimizi bugun actik.Proje sorumlusu Müdür yardimcisi Mahir Kalender çocuklarıımız için mutlu olabilecekleri temiz havada bolca vakit geçirebilecekleri bir alan olusturduklari için mutlu olduklarını soyledı.Programa Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı,İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu,İlçe Emniyet Müdürü Volkan Aşkın ,okul müdürleri ve davetliler katıldı.

May

4/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Gökçe BAĞCI danışmanlığında yürüttükleri eTwinning projeleri "Green Products For Green Europe! We Can Do İt!"  kapsamında , bütün yapım aşamasını , etiketini , kavanoz tasarımını kendi elleriyle yaptıkları ürünleri "GAPİKAL" markalı ürünlerinin tanıtımını yaptılar. Öğrenciler tanıtım için Müdür Yardımcımız Mahir KALENDER  , Okul Müdürümüz Mehmet DÖNMEZ ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal AYVAZOĞLU'na ve Sayın Kaymakamımız Hayrettin BASKIN'a ürünlerinden hediyeler götürdüler.

May

Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu 1-A ve 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Oben BABAOĞLAN AKDUMANLI ve Gökçe BAĞCI danışmanlığında, TÜRKİYE-HIRVATİSTAN ortaklığı ile yürütülen '' GREEN PRODUCTS FOR GREEN EUROPE! WE CAN DO İT! '' isimli eTwinning projeleri kapsamında kendi ürünlerini ürettiler. Projenin amacı doğal ürünlerin önemi üzerinde durmak, geri dönüşüme dikkat çekmek ve daha yeşil bir dünya oluşturmak. Öğrenciler bu amaç doğrultusunda hareket ederek 1-A sınıfı elma kabuklarından elma sirkesi, 4-A sınıfı ise portakal kabuklarından portakal kabuğu reçeli ürettiler.Okul müdürü Mehmet DÖNMEZ,müdür yardımcısı Mahir KALENDER,projeden sorumlu öğretmenler Oben AKDUMANLİ,Gökçe BaĞCI  ve öğrenciler ile  birlikte Belen Kaymakamı Sayın Hayrettin BASKIN ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU'nu makamında ziyaret edip,öğrencilerin kendi üretmiş olduklari reçel ve sirkeden hediye ettiler. Projede olmaktan çok mutlu olan öğrenciler kendi ürününü üretebilmenin harika bir deneyim olduğunu dile getirdiler.

Şbt

Okulumuz adına tesis ettiğimiz Fidanlıkta öğrenci, öğretmenlerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Ayvazoğlu ve şube müdürlerimiz, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Önder ile okul müdürlerimizin katılımıyla fidan dikimini gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese, özellikle Belen İlçe Orman Şefimiz Ahmet Yılmaz, Fen işleri müdürü Hüseyin Başaran'a GAPİ ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda "Dürüstlük Manavı" açtık.Konu hakkında öğretmenlerimizce öğrencilerimiz bilgilendirildi.İsteyen öğrenciler aldıkları ürünler için tezgahtaki kumbaraya ücretlerini bıraktılar.Öğrencilerimize dürüstlüğü, doğruluğu ve hak yememeyi öğretmeyi amaçladığımız bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.