HATAY / BELEN - Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu

(0)
İssume Mah. Sokulu Mehmet Paşa Cad. Toki Konutları Yanı No 19/1 A BELEN / HATAY
Vizyon
VİZYONUMUZ Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında, topluma lider ve model olabilecek, yeniliklere açık, demokrasiye inanan, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, ülkesine faydalı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Hayat boyu araştıran, yaparak-yaşayarak öğrenen, çevreye duyarlı, etkili ve doğru iletişim kurabilen, evrensel değerleri benimsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, gelişmelere ayak uydurabilen, sosyal, sportif ve sanatsal becerilerini kazanmış bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim(Anasınıfı İkili Eğitim)
08.30-14.10
Şehir içi dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Belen-İskenderun Karayolu üzerinde bulunan İskenderun Meslek Yüksek Okulu karşısında ve Wolkswagen bayi ile TOKİ Evlerinin alt tarafında yer almaktadır. Karayolu üzerinde bulunan Fıratpen firmasının giriş yolunun sağından dönerek Gazi Abdurrahman Paşa İlkokuluna ulaşılabilir.
İlçe merkezine ise 3 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Geleneksel Çocuk Oyunları, Satranç,Halk Oyunları,Akıl ve Zeka Oyunları,Ritim Davul Grubu,Gitar kursu
e Twinning ulusal ve uluslar arası çalışmalar.